ZuiderDuinen – Luxe wonen nabij het strand van Kijkduin

Wonen in ZuiderDuinen betekent wonen in een duurzaam, modern appartementencomplex vlakbij het strand. In totaal worden er drie luxe complexen gebouwd, met daaronder een onderbouw met de parkeergarage. Tussen de gebouwen in worden siertuinen aangelegd, waardoor u gegarandeerd dagelijks kunt genieten van een groen uitzicht. Het appartementencomplex dat het dichtst bij de Ockenburghstraat komt te staan, is beschikbaar voor verhuur. Hier vindt u 23 luxe huurappartementen met oppervlakten van 94 m² tot 118 m², met een eigen buitenruimte in de vorm van een groot balkon of terras. Zo heeft u in een appartement in ZuiderDuinen de ruimte voor al uw woonwensen! De appartementen zijn gelegen vanaf de eerste verdieping, op de begane grond is de parkeergarage gesitueerd. De kijktuinen zijn aangelegd bovenop het parkeerdek.

Duurzaamheid

Tegenwoordig speelt duurzaam bouwen en ontwikkelen bij elk woonproject een prominente rol. Het is van belang om een comfortabele, duurzame en energiezuinige woonomgeving voor u te creëren. Gedurende het proces van ontwerp en bouw wordt daarom continu aandacht besteed aan alle mogelijke duurzaamheidsaspecten.

De luxe appartementen van ZuiderDuinen worden kwalitatief hoogwaardig opgeleverd met een uitstekende prestatie op het gebied van duurzaamheid. Alle appartementen zijn voorzien van een energiezuinige vloerverwarming, warmte-isolatie in de gevels en begane grondvloer en daken conform de actuele normen en eisen. Daarnaast is het complex voorzien van zonnepanelen voor duurzame opwekking van energie. Dat betekent dat het gehele complex is voorzien van energielabel A. Huren in ZuiderDuinen is wonen in een duurzame woning, waarin u van alle gemakken bent voorzien.

Het gemak van huren

Wonen in een huurwoning in ZuiderDuinen heeft veel financiële voordelen. Zo betaalt u geen transactiekosten als u de woning betrekt en heeft u geen zorgen en uitgaven aan (groot) onderhoud. U hoeft bijvoorbeeld niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer, of het verduurzamen van uw woning. En toch kunt u genieten van het comfort dat dit oplevert! Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen, dat ligt bij de verhuurder. En als u nu een eigen woning heeft, geeft het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van uw woning veel nieuwe mogelijkheden. Zorgeloos wonen en meer genieten dus.

Maar naast financiële voordelen biedt huren ook meer flexibiliteit. In ZuiderDuinen heeft u een huurovereenkomst van minimaal één jaar, waarna de opzegtermijn slechts één kalendermaand bedraagt.