Huurappartementen in Zuiderduinen

Het woningaanbod in ZuiderDuinen is gevarieerd. Er zijn acht verschillende typen appartementen, variërend in grootte en aantal kamers.

Type C1

Type C1 is een prachtig 4-kamerappartement. Met een woonkamer van 44,4 m² en 3 slaapkamers biedt dit type genoeg ruimte om het appartement geheel naar eigen wens in te richten. De woonkamer heeft een deels open keuken met een grote schuifpui naar het balkon van 15,9 m². De badkamer is voorzien van een ligbad en een glazen douchecabine met glazen deur.

Plattegrond Type C1

Type C2

Type C2 is ook een 4-kamerappartement. De indeling van dit type is gespiegeld ten opzichte van type C1 en heeft een balkon van 19,5 m² op het zuidwesten. Een deels open keuken zorgt voor een ruime uitstraling in de woonkamer van 44,4 m². De badkamer is voorzien van een ligbad en een glazen douchecabine met glazen deur.

Plattegrond Type C2

Type C3

Type C3 is een 3-kamerappartement en beschikt over een ruime woonkamer van 43,6 m² met 2 slaapkamers. Het balkon grenst aan de woon- en slaapkamer en is te betreden door middel van een ruime pui. De badkamer is voorzien van een ligbad en douchecabine met glazen douchedeur.

Plattegrond Type C3

Type C4

Type C4 heeft een andere indeling dan de voorgaande types. Dit type beschikt over 4 kamers en een ruim balkon op de verdiepingen of terras op de begane grond met toegang via de woonkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en douchecabine met glazen douchedeur.

Plattegrond Type C4

Type C5

Type C5 heeft beschikking over een ruime woonkamer van 44,4 m² en 2 slaapkamers. Met een ruime pui is het balkon te betreden via de woonkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en douchecabine met glazen douchedeur.

Plattegrond Type C5

Type C6

Dit type appartement beschikt over een ruime woonkamer van 44,4 m² en 3 slaapkamers. Via de woonkamer is het terras van 17,6 m² te betreden. De badkamer is voorzien van een ligbad en douchecabine met glazen douchedeur.

Plattegrond Type C6

Type C7

Dit 4-kamerappartement beschikt over een ruime woonkamer van 44,4 m² en 3 slaapkamers. Bijzonder aan dit appartement is het uiterst ruime terras van 133 m². Zo heeft u eigenlijk ook nog de beschikking over een woonruimte buiten. De badkamer is uitgerust met een ligbad en douchecabine met glazen douchedeur.

Plattegrond Type C7

Type C8

Dit ruime 3-kamer appartement beschikt over een ruime woonkamer van 42,4 m² met deels open keuken. Het balkon van 16,4 m² grenst aan de woon- en slaapkamer en is te betreden via een brede pui. Op de begane grond beschikt dit type, in plaats van een balkon, over een ruim terras van 41,7 m². De badkamer is voorzien van een ligbad en aparte douchecabine met glazen douchedeur.

Plattegrond Type C8