Wonen in ZuiderDuinen: een impressie

Het comfort en de duurzaamheid van een nieuwbouwappartement, en ook nog vlakbij het strand. Dat vindt u zeker bij de huurappartementen van ZuiderDuinen. Wegens de veiligheidsvoorschriften op de bouw is het echter niet mogelijk om even een kijkje te gaan nemen. U bent natuurlijk nieuwsgierig hoe de woningen in ZuiderDuinen er uit kunnen zien. Daarom hebben wij deze artist impressions voor u. Om u een beeld te geven hoe het er uit kan zien als u uw appartement volledig hebt ingericht.

Wat voor interieur ook bij u past, in ZuiderDuinen woont u comfortabel en veilig. Met onder meer een vloerverwarming, luxe sanitair en een complete keuken. De woningen zijn uitgerust met een videofooninstallatie en inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), waarmee veiligheid optimaal is gewaarborgd. En bij uw woning krijgt u een parkeerplaats toegewezen in de ondergelegen en afgesloten parkeergarage van ZuiderDuinen. Alle woningen beschikken over een berging in de woning én een eigen separate berging op de begane grond.

Zonnig ontspannen

De huurappartementen in ZuiderDuinen zijn allemaal net anders ingedeeld, maar ze bieden allemaal een ruime woonkamer met een open keuken. Ontspannen op de bank, koken voor de hele familie of nog even aan het werk? Dat kan hier allemaal. Door te spelen met het interieur kunt u de ruimte indelen zodat hij past bij uw favoriete bezigheden. Kies dus voor een extra grote eettafel, een bureau of juist zo'n zachte hoekbank. De grote ramen zorgen voor veel licht in uw woning, en de vloerverwarming zorgt voor een comfortabele temperatuur. Dit zou weleens uw favoriete plek in uw nieuwe appartement kunnen worden!

Koken met moderne gemakken

De moderne keuken van uw nieuwe appartement is niet alleen mooi om te zien, door de hoogwaardige inbouwapparatuur is hij ook erg functioneel. Deze complete keuken bevat namelijk een oven, magnetron, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De hoogglans witte uitvoering in combinatie met het zwarte kwartscomposiet aanrechtblad geven de keuken een neutrale maar moderne uitstraling, waar u met weinig moeite uw eigen sfeer aan kunt geven. Doordat het een open keuken is, is het ook gezellig koken voor vrienden of familie. Terwijl zij alvast genieten van een aperitiefje in de woonkamer of aan de eettafel, kunt u vanuit de keuken gewoon meepraten.

Een verfrissende badkamer

In ZuiderDuinen treft u het met een prachtige comfortabele badkamer. Door het gebruik van antracietkleurige vloertegels en witte wandtegels ontstaat een rustgevende ruimte om iedere dag van te genieten. De badkamer is voorzien van zowel een ligbad als een inloopdouche met hardglazen douchewand. Uw handdoek kunt u kwijt op de efficiënte handdoekenradiator, uw tanden poetst u aan een brede wastafel met spiegel. En met een tweede toilet in de badkamer biedt uw appartement een hoog niveau van comfort.

Sweet dreams in ZuiderDuinen

De slaapkamer, zeker geen onbelangrijke ruimte! Door het gebruik van grote ramen, ontstaat er een fijne lichte kamer waarin u ontspannen ontwaakt. Er zijn in ZuiderDuinen zowel 3-kamer- als 4-kamerappartementen beschikbaar voor verhuur. Dat betekent dus dat u minimaal 2 slaapkamers ter beschikking hebt. Heeft u er maar 1 nodig? Dat biedt mogelijkheden voor het inrichten van een inloopkast, werkruimte of hobbykamer!

Naar buiten!

ZuiderDuinen is prachtig gelegen vlakbij het strand. Dat is al reden genoeg om er heerlijk op uit te gaan! Struinen door de duinen, uitwaaien op het strand of koffie drinken bij een gezellig strandtentje dus. Maar ook dichterbij vindt u veel groen. Tussen de appartementencomplexen worden siertuinen aangelegd en door het verleggen van wegen wordt de directe omgeving van ZuiderDuinen autoluw. Hierdoor wordt het fiets- en wandelplezier nog groter!